O clujeancă și-a împodobit casa de Crăciun cu cartoane. „Se ia o cutie tv, se adaugă niște cartoane, se îmbracă totul în autocolant tip lemn și cărămidă, se asezonează cu cadouri și se servește cu dragoste. Enjoy”

Updated on decembrie 8, 2022 O clujeancă a reușit să își decoreze casa de Crăciun fără a cheltui vreun leu. Tânăra inventivă a primit laude pe reţelele de socializare, dar au existat și cârcotași.

Clujeanca a povestit pe un grup de Facebook, “Idei amenajări”, cum a reuşit să “decoreze” prin casă folosind doar câteva cartoane, o cutie veche de la televizor şi autocolant.

O clujeancă și-a împodobit casa de Crăciun cu cartoane. „Se ia o cutie tv, se adaugă niște cartoane, se îmbracă totul în autocolant tip lemn și cărămidă, se asezonează cu cadouri și se servește cu dragoste. Enjoy" 1

A postat şi o fotografie care să ilustreze povestea.

 “Când vine frigul, îmbrăcăm și șemineul. Se ia o cutie tv, se adaugă niște cartoane, se îmbracă totul în autocolant tip lemn și cărămidă, se asezonează cu cadouri și se servește cu dragoste. Enjoy“, a scris femeia pe grupul de Facebook, potrivit observatornews.ro.

“Lucrarea” sa a strâns numeroase laude şi comentarii pozitive. “Faci rai din ce ai”, “Superb” sau “E minunat ce ați făcut”, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de cei care au văzut postarea. Alţii au vrut s-o imite, dar nu ştiau exact cum să procedeze: “Găsesc pe Youtube în română?”

error: Content is protected !!