Dan Petrescu, după calificarea în sferturile de finală: „Am făcut un an foarte bun. Ne-am calificat în primăvara europeană, suntem în sferturi în Cupă, iar în campionat suntem pe locul doi, la patru puncte de lider”

Updated on decembrie 8, 2022 CFR Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după egalul din deplasare cu Farul Constanța, scor 0-0. Dan Petrescu, a declarat că a devenit un obiectiv câștigarea Cupei, chiar dacă Liga 1 este primordială.

“Nimeni care vine aici nu are un meci ușor cu Farul. Chiar dacă joacă în 10, 11 sau în 9. Au o echipă valoroasă, s-a văzut și astăzi. Merită să fie acolo, pe primul loc în campionat. Asta e realitatea.

Dan Petrescu, după calificarea în sferturile de finală: „Am făcut un an foarte bun. Ne-am calificat în primăvara europeană, suntem în sferturi în Cupă, iar în campionat suntem pe locul doi, la patru puncte de lider” 1

Obiectivele noastre până acum sunt toate îndeplinite. Ne-am calificat în primăvara europeană, suntem în sferturi în Cupă, iar în campionat suntem pe locul doi, la patru puncte de lider. Până în momentul de față, 37 de meciuri, am făcut un an foarte bun.

Șase echipe din play-off, toate se vor bate pentru campionat. FCSB, Craiova, Sepsi și Rapid, toate se vor bate la titlu. Dar favorită e Farul, pentru că joacă foarte bine, are și soluții. Au odihnit niște jucători astăzi.

N-am știut că a rămas Craiova fără antrenor. N-am ce să comentez. Mirel e un fost mare jucător, un antrenor bun, dar nu pot să zic mai multe.

Era o grupă cu echipe bune, Rapid, Farul, U Cluj. E foarte bine că am câștigat grupa, sunt mulțumit. Cupa n-a fost niciodată un obiectiv pentru noi, dar am zis să încercăm, dacă tot am ajuns aici. Voiam să câștigăm azi, dar au stat foarte bine în teren cei de la Farul.

Ne așteaptă un drum lung până la Cluj, apoi drum lung până la Botoșani. Să vedem ce reușim să facem”, a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Rapid, Farul şi Universitatea Craiova au fost eliminate din Cupa României. U Cluj, CFR Cluj, Hermannstadt şi FC Argeş şi-au asigurat prezenţa în sferturi.

Rapid a fost eliminată din Cupa României, după remiza de pe terenul celor de la U Cluj. Giuleştenii aveau nevoie de victorie, pentru a se califica. Trupa lui Eugen Neagoe merge în sferturi, graţie rezultatului de egalitate, informează as.ro.

Farul a încheiat la egalitate cu U Cluj, ambele cu 5 puncte, însă „şepcile roşii” au avut un golaveraj mai bun. Trupa lui Gică Hagi a remizat în ultimul meci cu CFR Cluj, scor 0-0.

error: Content is protected !!