Cum a luat Dan Petrescu galben cu Chindia: „L-am pus pe Bilașco să-i facă poză la genunchi”

Updated on decembrie 6, 2022 Dan Petrescu a oferit o explicație inedită pentru cartonașul galben primit în meciul câștigat cu Chindia Târgoviște, scor 2-0.

În minutul 68, la 1-0 pentru CFR, Claudiu Petrila a primit cartonașul galben din partea „centralului” Marian Barbu, pentru o presupusă simulare.

Cum a luat Dan Petrescu galben cu Chindia: „L-am pus pe Bilașco să-i facă poză la genunchi” 1

Dan Petrescu nu a fost de acord cu decizia arbitrului din Făgăraș. A contestat-o și i-a cerut lui Marius Bilașco, unul dintre colaboratorii din staff, să-i pozeze genunchiul lui Petrila, pentru a demonstra că mijlocașul lateral al CFR-ului a fost, într-adevăr, faultat, scrie gsp.ro

În urma solicitării sale, „Bursucul” s-a ales cu un cartonaș galben.

„Am primit galben, da. Când a luat galben Petrila, l-am pus pe Bilașco să-i facă poză la genunchi. A fost faultat! Nu știu dacă a fost în careu, dar cred că da, iar arbitrul a dat simulare.

Apoi, la penalty-ul primit… Nu am înțeles de ce nu merg mai repede la VAR când e o fază dubioasă. Să se uite, să studieze și gata! Dacă a fost fault, dai.

Nu-mi place să iau prea multe galbene, voi fi suspendat iar și ar fi păcat. Singurele noastre două înfrângeri acasă au venit când am lipsit. Două meciuri importante, cu Farul și Botoșani. Cred că port noroc echipei și ar fi bine să fiu pe bancă”, a afirmat Petrescu.

error: Content is protected !!