Dorian Popa, ieșire nervoasă la un restaurant din Turda. „Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?!”

Updated on decembrie 2, 2022 Dorian Popa a povestit experiența neplăcută pe care a avut-o la un restaurant din Turda. El și-a petrecut 1 Decembrie la Salina Turda. În urma unei recomandări din partea unui prieten, solistul a decis să ia masa la un restaurant din apropiere. Din păcate, imediat cum acesta a intrat în incinta restaurantului a avut parte de un incident neplăcut.

Ajuns la masă, în fața acestuia s-a prezentat o chelneriță care l-a informat pe cântăreț că animalele de companie nu au voie în restaurant. Dorian Popa este cunoscut pentru faptul că este un iubitor de animale și că nu merge nicăieri fără Cheluțu, câinele acestuia. Cum era de așteptat, artistul s-a ridicat și a părăsit localul, anunță wowbiz.ro.

Dorian Popa, ieșire nervoasă la un restaurant din Turda. „Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?!” 1

Băi, fraților, am început ziua asta atât de încântat, cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recoamndat să mâncăm la(…) lângă salină. Bă, și nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, e drept, după doar ”bună ziua”- nu vreau să mint, a zis ”bună ziua”, dar atât- direct ”la noi nu este voie cu animale înăuntru”.

Bă, fraților, nu îmi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele…. Și am spus în felul următor ”La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România!” și am plecat, evident.

Bă, ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant?! Chiar dacă e mic Cheluțu, și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară?! România, trezește-te”, a povestit artistul, potrivit spynews.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa, mândru de cartierul de case pe care l-a construit

Dorian Popa și-a extins mult aria activităților în ultimii ani și reușește să facă bani și din alte domenii, nu numai din muzică și conturile lui de YouTube și Instagram. Acesta a investit serios într-un cartier de case, iar acum a început deja să strângă roadele.

Nu mai puțin de 10 case a ridicat Dorian Popa în Domnești, Ilfov, iar prețul unei locuințe mobilate este de 200.000 de euro. Deși suma poate părea piperată pentru unii, cântăreațul și-a găsit deja câțiva clienți.

Muncesc, dar sunt fericit. Lucrurile se leagă foarte fumos. Mai am puțin și termin toate casele, mai aștept doar mobila. Am rezolvat și la casa în care locuiesc cu tabloul electric, făcut acum cinci ani, când eram un copil, unde aveam niște problemuțe. Am vândut deja din case, dar acum piața e blocată.

Prețul unei case e de 200.000 de euro, complet mobilată. Are trei dormitoare, living, bucătărie, trei băi și curți de 250 de metri pătrați“, a declarat Dorian pentru playtech.ro.

Cu venituri serioase încasate din activitatea lui online, iar acum, cu bani luați și pe casele construite, vloggerul are în continuare planuri mari de investiții. Acesta își dorește să meargă mai departe cu imobiliarele în comuna ilfoveană în care locuiește și el.

“Încasările trebuie să fie punctul de deblocare pentru o investiție imobiliară grandioasă, nu vreau să cheltui ce iau de acolo, ci să investesc în ceva mai bun. Am în cap să fac un cartier mare. În Domnești nu avem voie să facem blocuri, iar eu nu vreau să plec de aici.

Dacă mă ajută Doamne, Doamne, iau o parcelă de 10.000 de metri și fac acolo ceva, mai vreau și o casă, am planuri mari“, a mai adăugat Dorian pentru sursa citată.

error: Content is protected !!