(Foto/Video) Untold a deschis Târgul de Crăciun – West Side Christmas Market

Updated on noiembrie 26, 2022 Organizatorii Untold au deschis aseară Târgul de Crăciun din București, West Side Christmas Market, acesta fiind și cel mai mare din întreg orașul. Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe, în colaborare cu Primăria Sectorului 6, și este finanțat în totalitate din fonduri private.

Târgul este organizat de UNTOLD Universe şi va fi deschis până în data de 27 decembrie, zilnic, începând cu orele 12:00, până la 22:00, în timpul săptămânii, iar pe 30 noiembrie, 1 decembrie şi în weekend până la ora 23:00, accesul fiind gratuit, anunță Antena 3.

(Foto/Video) Untold a deschis Târgul de Crăciun - West Side Christmas Market 1

Una dintre surprizele acestei ediţii o constituie perdeaua de lumini care va îmbrăca podul suspendat din Parcul Drumul Taberei. Aceasta va fi cea mai mare perdea decorativă montată în ţara noastră, cu o lungime de peste 100 de metri, fiind suspendată la o înălţime de până la 50 metri.

(Foto/Video) Untold a deschis Târgul de Crăciun - West Side Christmas Market 2

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei va avea cea mai mare perdea de lumini din Capitală, fiind și cea mai strălucitoare din întreaga țară, cu o mărime de peste 100 de metri și ridicată la peste 50 de metri înălțime. Pentru creeare ei, au intervenit și membri unei companii internaționale, care creează astfel de decorațiuni și pentru celebrul centru din New York, Rockfeller Center New York.

”Un târg de Crăciun pentru bucuria familiilor şi a celor mici. Îmi doresc ca ‘West Side Christmas Market’ să devină o tradiţie pentru mulţi ani de acum înainte. Vă aştept pe toţi să dăm împreună startul aventurii de Crăciun”, a declarat primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, potrivit spynews.ro.

(Foto/Video) Untold a deschis Târgul de Crăciun - West Side Christmas Market 3

Ciprian Ciucu: „Vă așteptăm la târgul de Crăciun în Parcul Drumul Taberei din #Sectorul6! The #UntoldStory of West Side Christmas Market”

error: Content is protected !!