Dan Petrescu, despre transferul lui Stanciu la Cluj: „Din ce am vorbit cu patronul, este imposibil. Nu avem cum să îl luăm”

Updated on noiembrie 24, 2022 Ioan Varga (63 de ani) a anunțat că vrea să-l transfere pe Nicolae Stanciu (29 de ani), jucător la Wuhan Three Towns, la CFR Cluj.

Antrenorul Dan Petrescu nu este încrezător, însă, în transfer.

Dan Petrescu, despre transferul lui Stanciu la Cluj: „Din ce am vorbit cu patronul, este imposibil. Nu avem cum să îl luăm” 1

”Eu l-aş dori pe Nicuşor Stanciu, dacă mă întrebi pe mine. Din ce am vorbit cu patronul, este imposibil. Nu avem cum să îl luăm. E normal să nu avem cum… salariul şi cât costă, normal. N-avem cum să ne permitem un jucător ca Stanciu.

Noi nu putem să luăm jucători cu asemenea salarii şi care costă mult. Noi încercăm să luăm jucători liberi de contract, le dăm un salariu decent pentru România şi încercăm cu ei să facem treabă. Pe Stanciu nu cred că ne permitem să îl aducem”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Patronul Varga anunțase în urmă cu câteva zile că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru un transfer la CFR Cluj în iarnă. Varga a anunțat că ar fi dispus să plătească două milioane de euro pentru un transfer.

„Am speranțe mari că vom reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum m-am înțeles cu Stanciu și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Eu aș putea să dau cel mult două milioane de euro în cazul unui transfer. Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România și își și dorește să fie mai aproape de familie”, a declarat Nelu Vara, potrivit gsp.ro.

error: Content is protected !!