Stanciu spre CFR Cluj. Nelu Varga: „Eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu”

Updated on noiembrie 21, 2022 NElu Varga spune că a vorbit cu fotbalistul celor de la Wuhan Three Towns, Nicolae Stanciu (29 de ani), și că e gata să facă un efort financiar important pentru a-l transfera. Patronul CFR-ului a declarat că s-a înțeles cu fotbalistul român, dar trebuie și ca cluburile să se înțeleagă.

„Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Stanciu spre CFR Cluj. Nelu Varga: „Eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu” 1

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România și își și dorește să fie mai aproape de familie”, a spus Varga pentru prosport.ro.

Edi Iordănescu spune că o revenire a lui Stanciu în Europa ar fi o veste excepțională pe echipa națională.

”Dacă va veni la Cluj, da, va fi mai aproape de echipa națională. Stanciu ne-a lipsit foarte mult atât în martie, cât și în iunie în mod special. Este un lider, un pilon, unul dintre căpitanii echipei naționale, un jucător care-și pune instant amprenta pe jocul nostru.

Distanța și contextul, când spun context mă refer la pandemie, l-au ținut departe de echipa națională. El și-a dorit însă mereu să vină, să joace, a venit mereu necondiționat. El și alți 3-4 jucători reprezintă un exemplu pentru cei tineri din echipa națională.

M-aș bucura dacă va reveni în Europa, va fi mai aproape de noi. Mărturisesc că i-am făcut această recomandare. Dacă va veni la Cluj va fi și mai aproape de echipa națională și va crește nivelul CFR-ului și va impacta competiția. Are un CV fantastic”, a spus Edi Iordănescu, citat de digisport.ro.

Nicolae Stanciu a mai jucat în Liga 1 pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui și FCSB.

error: Content is protected !!