Anamaria Prodan spulberă speranţele celor de la CFR Cluj pentru transferul lui Stanciu

Updated on noiembrie 19, 2022 Anamaria Prodan spune că transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj este greu de realizat.

Internaționalul român s-ar afla pe lista de achiziții a celor de la CFR Cluj. Anamaria Prodan, agentul fotbalistului, a recunoscut că Stanciu este tentat de o revenire în fotbalul românesc, dar că sunt șanse infime ca acesta să semneze cu gruparea din Gruia.

Anamaria Prodan spulberă speranţele celor de la CFR Cluj pentru transferul lui Stanciu 1

”Cu tot respectul pentru CFR Cluj, care este echipa etalon a României, iar conducerea una de top, este foarte greu ca Stanciu să ajungă acolo. Este foarte, foarte greu”, a spus, recent, Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan s-a arătat extrem de dezamăgită de atitudinea conducătorilor de club din fotbalul românesc și l-a dat exemplu pe Gigi Becali. Agentul a reamintit cum patronul celor de la FCSB îl critica în stilul caracteristic pe Nicolae Stanciu, în perioada în care fotbalistul evolua pentru gruparea roș-albastră.

Dacă vă aduceți aminte, pe Stanciu îl dădea Gigi Becali gratis, era prost, apoi pentru cinci meciuri era foarte bun, iar era prost peste trei meciuri.

Astea sunt niște lucruri care au dus la decăderea fotbalului și sportului în România. Astfel de patroni, îmi pare rău să o spun, nu au ce să caute în peisaj, nu fac altceva decât să tragă totul în jos”, a spus Anamaria Prodan

error: Content is protected !!