Mini-cartier de vacanță. 9 case pe un hectar în zona de munte a Clujului

Updated on noiembrie 18, 2022 Un proiect care prevede ridicarea a 9 case de vacanță în comuna Beliș s-a aflat în fază de studiu de oprtunitate în ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj.

Mini-cartier de vacanță. 9 case pe un hectar în zona de munte a Clujului 1

Suprafața terenului studiat este de 11.974 mp. Potrivit documentației, obiectivul proiectului este introducerea terenului studiat in intravilan ca UTR T– zonă cu destinație turistică. Se dorește parcelarea terenului și construirea a 9 case de vacanță, informează Ziua de Cluj. 

Parcela studiata este situată în extravilanul comunei Beliș, Sat Beliș. Accesul auto și pietonal pe teren se face din drumul comunal de pe latura de nord. Terenul este liber de construcții. Beneficiarul este societatea GLANZ SRL.

Membrii comisie de urbanism au avut câteva observații legate de o reparcelarea a terenului și o repoziționare a căilor de acces. De asemenea, proiectantului Vicențiu Lăscuș i s-a cerut să dezvolte o viziune mai bună zonei.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a propus un aviz nefavorabil pentru moment, urmând ca proiectul să revină în următoatea ședință de CTATU.

error: Content is protected !!