Video Cluj. Momentul în care Culiţă Sterp a făcut accidentul pe Eroilor. A trecut pe roșu și a spulberat o Dacia Logan

Updated on noiembrie 17, 2022 Potrivit surselor judiciare, Culiţă Sterp a produs aseară un accident în Cluj iar apoi a fugit de la locul accientului. El ar fi trecut pe culaorea roșie a semaforului și a intrat violent într-o Dacia Logan. Culiţă Sterp a fost prins de polițiști, era băut.

Culiţă Sterp a fost implicat într-un accident în centrul oraşului Cluj. Incidentul s-a petrecut în intersecţia Piata Avram Iancu – Eroilor. În urma accidentului, o persoană a avut nevoie de ajutor medical. Potrivit primelor informaţii, celălalt şofer ar fi solicitat intervenţia medicilor.

Video Cluj. Momentul în care Culiţă Sterp a făcut accidentul pe Eroilor. A trecut pe roșu și a spulberat o Dacia Logan 1

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depăşit-o probabil, potrivit Observator.

În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Conform poliţiştilor, Culiţă Sterp nu ar fi rămas în zona accidentului după producerea acestuia, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, potrivit wowbiz.ro.

Vezi aici Video:

error: Content is protected !!