Dan Petrescu, Antrenorul Anului 2022: „Sunt foarte fericit cu acest trofeu la mine în mână. Sper să mai vină și în viitor”

Updated on noiembrie 16, 2022 Dan Petrescu (55 de ani) este Antrenorul Anului 2022 în Ancheta GSP. Pentru categoria „Antrenorul anului” au votat: toți antrenorii, președinții și căpitanii formațiilor din Liga 1, jurnaliștii GSP și cititorii Gazetei.

Campion cu CFR Cluj, echipă pe care a calificat-o și în primăvara Conference League, Dan Petrescu a câștigat al 5-lea trofeu de cel mai bun antrenor al anului și a ajuns la același nivel cu Mircea Lucescu.

Dan Petrescu, Antrenorul Anului 2022: „Sunt foarte fericit cu acest trofeu la mine în mână. Sper să mai vină și în viitor” 1

„Sunt foarte fericit cu acest trofeu la mine în mână. Sper să mai vină și în viitor. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au votat, atât cei care lucrează în fotbal, cât și celor din afară. Sper să nu-i dezamăgesc.

Sunt mândru că împreună cu Mircea Lucescu suntem pe primul loc în topul celor care au câștigat acest trofeu. Eu încerc să-l depășesc. Sper ca Nea Mircea să nu se supere.

Sper ca anul viitor să fie un an mai bun și să nu mai am atâtea probleme cum am avut în acest an. Dar dacă va fi la fel, cu probleme și voi câștiga, să vină la fel. Vă mulțumesc tuturo! Să ne vedem cu bine”, a fost mesajul lui Dan Petrescu.

error: Content is protected !!