(Video) Eugen Neagoe a sărit la Marius Croitoru pe teren! Ce l-a supărat pe antrenorul Universității Cluj

Updated on noiembrie 15, 2022 Eugen Neagoe (55 de ani) și Marius Croitoru (42) au avut ceva de împărțit la finalul meciului U Cluj – FC Argeș, scor 1-1.

Conflictul a fost cauzat de faptul că Marius Croitoru ar fi refuzat să dea mâna cu Eugen Neagoe la finalul partidei, informează gsp.ro.

(Video) Eugen Neagoe a sărit la Marius Croitoru pe teren! Ce l-a supărat pe antrenorul Universității Cluj 1

După ultimul fluier al lui Andrei Chivulete, Neagoe a vrut să demareze nervos spre tehnicianul Argeșului!

Antrenorul lui U a fost oprit de oameni din ambele tabere. Inclusiv Constantin Schumacher, „principal” în acte la Argeș, a încercat să-l calmeze pe Neagoe, ajutat de Ioan Filip sau arbitrul Chivulete.

După câteva zeci de secunde de replici de la distanță, cei doi s-au împăcat. Au dat mâna și a părut că au reglat conturile pe teren.

„Nu s-a întâmplat nimic, eram supărat, poate era și el, dar nu s-a întâmplat nimic, am și dat mâna. El mi-era adversar ca jucător, era un băiat OK, n-am nicio problemă cu el”, a declarat Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe, după Universitatea Cluj – FC Argeș 1-1

Antrenorul ardelenilor s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi, dar a fost dezamăgit de rezultatul final.

I-am felicitat pe jucători pentru atitudine, pentru jocul pe care l-am făcut în această seară. Cred că ne-am dominat adversarul în totalitate. Nu ne-au pus probleme, chiar dacă în prima repriză au avut o posesie. Am dominat copios acest joc, trebuie să câștigăm fără doar și poate.

Am avut de toate, mai puțin goluri, am marcat doar o dată. Țin să le mulțumesc suporterilor, pentru că au fost alături de noi, au crezut până la final. Oricum ei apreciază tot ce facem pe teren. Când jucăm de maniera asta nu e nimic de reproșat.

Remacle a fost aproape să înceapă titular. Bic a avut o problemă. Merită felicitări, a făcut un joc bun. Avem un punct și datorită lui. Încă o dată, totuși, cred că am pierdut două puncte.

Mulți oameni spun că jucăm defensiv. Nu sunt un antrenor defensiv, jucăm în funcție de adversar. Aș vrea să jucăm numai în careul advers, să avem 20 de ocazii, dar nu-ți iese mereu. Mi-aș dori 9 puncte din meciurile rămase, rămâne de văzut dacă o să reușim. Ați văzut atitudinea și dorința pe care am avut-o”, a spus Eugen Neagoe.

error: Content is protected !!