Cluj: Inițiativă lăudată a unei șoferițe din Florești: „Vin singură în mașina așa că anunț pe oricare vecin floreștean că am loc în mașina gratuit”

Updated on noiembrie 15, 2022 O șoferiță din Florești a făcut un anunț pentru vecinii care merg zilnic spre Cluj Napoca la muncă. Ea a spus că are loc în mașină pentru cine are drum spre oraș, zilnic, totul gratuit, în speranța de a mai reduce din trafic.

Plec zilnic la 7:30 din Florești Str Muzeul Apei către Cluj. Traseul este Calea Florești – Clinicilor – Avram Iancu – Bulevardul Titulescu – Vaida Voevod (Iulius Mall)

Cluj: Inițiativă lăudată a unei șoferițe din Florești: „Vin singură în mașina așa că anunț pe oricare vecin floreștean că am loc în mașina gratuit” 1

Luam o colegă cu mine aproape zilnic, acum vin singură în mașina așa că anunț pe oricare vecin floreștean că am loc în mașina gratuit pe traseul acesta – practic traversez tot orașul

Cine vrea să vină cu mine, nu vă costă nimic, doar mai eliberăm din trafic

Totodată vă anunț că zilnic între 8.30-16.30 locul meu de parcare este disponibil pt oricine are treabă în zonă. Evident tot gratuit. Las poza cu locul de parcare din față de la EasyBox – Profi Muzeul Apei”, a transmis femeia pe Facebook.

„Felicitari!!! E nevoie de cat mai multe persoane cu initiativa ca si tine”, a fost unul dintre comentarii la postare.

error: Content is protected !!