Adrian Păun, transferat definitiv de Hapoel Beer Sheva. Câți bani primește CFR Cluj

Updated on noiembrie 15, 2022 Adrian Păun a fost transferat definitiv de Hapoel Beer Sheva după 8 prezențe în care a reușit un gol și un asist. Fostul fotbalist al campioanei a semnat un contract până în anul 2026.

Cotat la 1.6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com, Adrian Păun a fost cedat în Israel pentru o sumă modestă. Beer Sheva a plătit pentru împrumutul său 200.000 de euro, iar acum mai achită încă 300.000, informează digisport.ro.

Adrian Păun, transferat definitiv de Hapoel Beer Sheva. Câți bani primește CFR Cluj 1

Păun a fost unul dintre jucătorii importanți ai CFR-ului în ultimii ani, reușind să cucerească opt trofee cu formația din Gruia (cinci titluri, două Supercupe și o Cupă a României).

“Mulțumim pentru tot, Adiță Păun!

După numai o lună și jumătate petrecută de Adiță Păun la Hapoel Be’er Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaș a semnat un contract definitiv cu Be’er Sheva până în anul 2026.

Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiță!”, a fost mesajul celor de la CFR Cluj pentru fostul lor jucător.

error: Content is protected !!