Cluj: Filmul accidentului de pe A3 de la Nădășelu în care o mamă a murit sub privirile băiatului ei

Updated on noiembrie 14, 2022 O femeie de 41 de ani a murit pe loc, iar băiatul ei de 15 ani a fost rănit, ieri, în urma unui accident care a avut loc pe breteaua care coboară de pe Autostrada Transilvania către localitatea Nădăşelu din Cluj.

În maşină se afla o familie din Buzău: şoferul era un bărbat de 29 de ani, pe scaunul din dreapta se afla verişoara lui, iar pe bancheta din spate stătea fiul acesteia. La un moment dat, conducătorul auto a intrat pur şi simplu pe contrasens. S-a izbit de un TIR condus de un ucrainean, scrie observatornews.ro.

Cluj: Filmul accidentului de pe A3 de la Nădășelu în care o mamă a murit sub privirile băiatului ei 1

„A venit cu maşina direct către mine şi nu am mai putut face nimic. Acesta este rezultatul”, a spus șoferul TIR-ului.

Impactul a fost atât de puternic, încât, după ce a lovit camionul, autoturismul s-a răsturnat şi a rămas în poziţe aproape verticală.

„Au fost anunţate 3 victime, dintre care două incarcerate. Au fost extrase două victime din maşina avariată. O persoană, femeie 41 de ani, a fost declarată decedată”, a transmis ISU Cluj.

Şoferul a fost resuscitat minute în şir la faţa locului, iar inima a început să îi bată din nou. A fost transferat în stare gravă la spital. Şi copilul de 15 ani a fost internat, dar este în afara oricărui pericol.

Încă nu se ştie cum a ajuns şoferul de 29 de ani pe banda greşită. Se ia în calcul inclusiv vizibilitatea redusă pentru că în momentul accidentului judeţul Cluj se afla sub cod galben de ceaţă. Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

error: Content is protected !!