Dan Petrescu are 5 titluri la CFR, dar ieri a obținut prima victorie în Cupa României

Updated on noiembrie 11, 2022 Statistică interesantă pentru CFR Cluj. Meciul de ieri dintre Dumbărvița și CFR a fost primul câștigat de ardeleni în Cupa României cu Dan Petrescu (54 de ani) pe bancă! În rest, „Bursucul” are în palmares 4 egaluri și 4 înfrângeri.

Știți că noi nu am tratat mereu foarte serios Cupa… adică serios am tratat-o, dar au jucat cei care jucau mai puțin. Ceilalți jucau în Europa și nu a fost ușor, vă dați seama”, a declarat Dan Petrescu, citat de gsp.ro.

Dan Petrescu are 5 titluri la CFR, dar ieri a obținut prima victorie în Cupa României 1

Bursucul” nu mai reușise să câștige în această competiție din data de 23 septembrie 2009, atunci când Unirea Urziceni o învingea pe Sporul Studențesc, scor 3-0.

Petrescu a venit pentru prima dată în Gruia în iunie 2017 și a stat până în iunie 2018, atunci când a plecat în China, la GZ Hengfeng. Deși a cucerit titlul la finalul acelui sezon din Liga 1, “Bursucul” alegea să plece în Asia, de unde a revenit ulterior în România, în martie 2019, scrie digisport.ro.

De atunci a început și al doilea său mandat pe banca CFR-ului, care s-a întins până în noiembrie 2020, atunci când a decis să plece. Ulterior, tehnicianul român a ajuns la la Kayserispor, în Turcia, în ianuarie 2021, însă a părăsit echipa după doar o lună și jumătate.

După aproximativ șase luni de pauză, Dan Petrescu a revenit la CFR pentru al treilea său mandat, iar în prezent se află pe locul 3 în Liga 1 și este calificat în primăvara europeană din Conference League.

error: Content is protected !!