Reacția lui Dan Petrescu după ce patronul CFR-ului a anunțat că-l vrea pe Nicolae Stanciu. „Pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu”

Updated on noiembrie 8, 2022 Nelu Varga a anunțat că Nicolae Stanciu  reprezintă ”prioritatea” CFR-ului pentru perioada de mercato din ianuarie.

Omul de afaceri a transmis că este gata să facă un ”efort” din punct de vedere financiar pentru a-l transfera pe Nicolae Stanciu, pe care l-a dorit și la începutul acestui an, însă în anumite limite.

Reacția lui Dan Petrescu după ce patronul CFR-ului a anunțat că-l vrea pe Nicolae Stanciu. „Pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu” 1

”Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Ioan Varga, potrivit Prosport.

Dan Petrescu nu și-a ascuns dorința de a-l antrena pe internaționalul român.

Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat. Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul 2. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. cu Ioan Varga), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!