Impresara Anamaria Prodan, despre interesul CFR-ului pentru Stanciu. „CFR Cluj e o echipă fabuloasă, dar nu cred că se va face transferul”

Updated on noiembrie 8, 2022 Anamaria Prodan, agentul jucătorului în vârstă de 29 de ani, consideră improbabil transferul lui Stanciu în Gruia.

„E foarte greu în acest moment ca transferul să se facă, e o sumă importantă şi sunt multe echipe interesate de Stanciu. Sumă măricică înseamnă câteva milioane bune, multe milioane de euro.

Impresara Anamaria Prodan, despre interesul CFR-ului pentru Stanciu. „CFR Cluj e o echipă fabuloasă, dar nu cred că se va face transferul” 1

Eu nu cred că se va face transferul la CFR Cluj, e foarte, foarte greu. CFR e o echipă fabuloasă, dar nu cred că se va face transferul”, a spus Anamaria Prodan, citată de gsp.ro.

Nelu Varga îl vrea pe Nicolae Stanciu la CFR Cluj

„Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Nelu Varga, potrivit Prosport.

Stanciu mai are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024, astfel că pentru transferul său ar trebui plătită o sumă de bani. Internaționalul român este cotat la 5,5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Nicolae are un sezon foarte bun la Wuhan. Este unul dintre cei mai buni jucători din China, iar în actuala stagiune are 8 goluri și 8 pase decisive în campionat.

error: Content is protected !!