Dan Petrescu a certat-o în direct pe Oana! „S-a ofticat că de ce el nu ştie că a făcut meciul cu numărul 300”

Updated on noiembrie 8, 2022 Dan Petrescu a făcut scandal după meciul cu Craiova, luni seara, după ce și-a dat seama că a fost partida cu numărul 300 în Liga 1, ca antrenor.  La conferința de presă clubul i-a pregătit o surpriză ”Bursucului” cu această ocazie, însă tehnicianul s-a enervat că nu a fost anunțat dinainte și și-a vărsat nervii pe Oana Sabău, managerul departamentului de marketing și comunicare al ardelenilor. În cele din urmă, Petrescu a revenit la sentimente mai bune.

Aseară a făcut meciul 300, dar el are vreo 700 ca antrenor, dar 300 în România. Aseară a certat-o pe Oana că nu l-a anunţat, direct la conferinţa de presă, şi Oana îi pregătise un tricou deja cu numele lui şi numărul 300 pe spate.

Dan Petrescu a certat-o în direct pe Oana! „S-a ofticat că de ce el nu ştie că a făcut meciul cu numărul 300” 1

Într-un final s-au împăcat şi a relizat că a greşit. La noi nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Oana este de la departamentul de marketing şi comunicare. Au întrebat reporterii ce părere are că este la meciul 300 şi s-a ofticat că de ce el nu ştie.

Oana a vrut să-i facă o surpriză şi să-i dea după meci tricoul. A certat-o în direct că nu era pregătită. Şi-a cerut scuze şi momentul chiar a fost frumos. Săraca fată nu a vrut să-l deranjeze şi să creeze vreun moment neplăcut. Era supărată, îi venea să plângă”, a declarat Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, potrivit Fanatik.

Dan Petrescu a adus 30 de milioane de euro la CFR Cluj

Conform informaţiilor oferite de UEFA şi site-ul football-coefficient.eu suma totală a veniturilor provenite doar din participările europene în mandatele lui Dan Petrescu la CFR este impresionantă: 30 de milioane de euro. Antrenorul chiar va depăşi aceasta sumă, în funcţie de cţt de departe va ajunge echipa în Conference League şi dupa ce vor fi primiţi şi banii din market pool, anunță cluj24.ro.

Peste 6 milioane de euro din aceast sezon. Această suma a fost acumulată în 4 sezoane în care Dan Petrescu a stat pe banca CFR-ului în competiţiile europene.

Actuala stagiune este a doua cea mai productivă din punct de vedere financiar, de când clubul a fost preluat de Nelu Varga. Se pare că CFR şi-a asigurat deja de la UEFA suma 6.456.352 milioane de euro.

3,9 milioane de euro a însemnat calificarea în grupele Conference League, 1,5 milioane de euro se primesc pentru cele 3 victorii din grupă şi 166.000 de euro pentru egalul din Kosovo cu Ballkani. CFR mai primeste 325.000 pentru locul doi în grupă, dar şi aproape 900.000 de euro pentru coeficientul european pe care îl are in ultimii 10 ani. Restul banilor vin din alte bonusuri şi participare în preliminariile Champions League”, scrie Pro Sport.

error: Content is protected !!