Dan Petrescu la FCSB? MM Stoica: „Suporterii s-ar bucura, Gigi nu”

Updated on noiembrie 6, 2022 Dan Petrescu a dus-o pe CFR Cluj în play-off-ul Conference League, a treia calificare din carieră în primăvara europeană. Mihai Stoica a lăudat performanța antrenorului campioanei.

Mihai Stoica (57 de ani) este sigur că Dan Petrescu (54 de ani) nu va antrena niciodată la FCSB, deși spune că suporterii l-ar primi cu brațele deschise.

Dan Petrescu la FCSB? MM Stoica: „Suporterii s-ar bucura, Gigi nu” 1

„Sunt convins că Dan Petrescu nu va antrena FCSB. Logic, discutând de ADN, ar trebui încercat. Dar nu depinde nici de Petrescu, nici de mine”.

Suporterii s-ar bucura de rezultate, dar Gigi nu. Când a fost Zenga, nu era mulțumit, nu îi plăcea cum joacă echipa. Gigi are o chestie, că vrea posesie, posesie. El vrea să aibă siguranță când e mingea la noi, să nu trăim cu emoții”, a declarat oficialul FCSB, citat de gsp.ro.

Nelu Varga a pregătit un nou contract uriaș pentru Dan Petrescu

Nelu Varga spune că vrea să-i ofere o prelungire lui Dan Petrescu a contractului pe 5 ani. Astfel, Petrescu ar continua la Cluj până în 2029.

„A fost o strategie. Am simțit că se cam înmoaie echipa, nu mai e concentrată. Am simțit că sunt probleme, dar nu mi-am dat seama care era problema. L-am chemat pe Dan la o discuție. I-am pus niște întrebări legate de parcursul echipei, l-am întrebat cu ce pot să-l ajut, ce lipsește, cum poate să-i resusciteze pe jucători ca să ne atingem obiectivele.

El mi-a zis că singurul lucru pe care-l vrea e să ajungem cu salariile la zi, ceea ce am făcut. Am plătit toate restantele, salariile și primele și s-au văzut rezultatele.

Da, a fost o strategie ca să pun presiune. Nu mi-a trecut niciodată prin cap să mă despart de Dan. E singurul care mi-a dat încredere că putem ajunge la obiective. Niciodată nu m-am gândit să-l las la națională. Îmi doresc să lucrez cu el pentru că îmi inspiră încredere. Am liniște când el pregătește echipa. E cel mai bun pentru nivelul nostru.

Are contract până în 2024, dar e până când își dorește el. Avem în obiectiv, în următoarea perioadă, să ne punem la masă pentru a discuta despre viitor. Vreau să prelungim pe 5 ani, începând cu 2024”, a spus Nelu Varga pentru Fanatik.

error: Content is protected !!