Nelu Varga îi oferă un contract pe 7 ani lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Updated on noiembrie 5, 2022 Calificarea în primăvara europeană îi aduce un contract uriași lui Dan Petrescu. Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj a uitat de perioada proastă a echipei și îi propune lui Petrescu un contract pe 7 ani, până în 2029.

Varga spune că nu i-a trecut niciodată prin cap să se despartă de Dan Petrescu.

Nelu Varga îi oferă un contract pe 7 ani lui Dan Petrescu la CFR Cluj 1

„Niciodată nu mi-a trecut prin cap să mă despart de Dan. E unicul antrenor care mi-a dat încredere și speranțe pentru a ajunge la obiectivele dorite. El are contract până în 2024, dar are contract cât își dorește el.

Asta avem și noi în obiectiv următoarea perioadă să ne punem la masă să îi prelungim contractul. Sincer vrem să îi prelungim contractul încă cinci ani din 2024”, a declarat Neluțu Varga pentru Fanatik.

Ce salariu are Dan Petrescu la CFR Cluj

Dan Petrescu are cel mai mare salariu din prima ligă. El este plătit la CFR Cluj cu 25.000 de euro lunar, dar mai beneficiază și de bonusuri consistente pentru câștigarea titlului sau performanțele obținute în cupele europene.

Acest salariu de 25.000 de euro lunar vine la pachet însă și cu o clauză de reziliere pe măsură. Respectiv de 400.000 de euro, pe care una dintre cele două părți trebuie să o achite dacă dorește să rupă unilateral contractul.

error: Content is protected !!