Proiect imobiliar de 330 de milioane de euro în Cluj Napoca. Se ridică un Mall și un complex de 1400 de apartamente

Updated on noiembrie 4, 2022 Un dezvoltator imobiliar investește 330 de milioane de euro într-un proiect de regenerare urbană în Cluj Napoca.

Proiectul constă în dezvoltarea unui centru comercial de aproape 75.000 mp închiriabili, a unui complex rezidențial cu aproape 1.400 de apartamente și o clădire de birouri cu peste 49.000 mp închiriabili, informează startupcafe.ro.

Proiect imobiliar de 330 de milioane de euro în Cluj Napoca. Se ridică un Mall și un complex de 1400 de apartamente 1

Investiția vizează transformarea unei platforme industriale de 17,1 hectare, localizată între strada Plevnei și Pod IRA, într-o dezvoltare multifuncțională.

Proiectul produs de compania de imobiliare ia în calcul și crearea de parteneriate cu administrația locală, „pentru a contribui la obiectivele de infrastructură publică planificate în zonă.

Astfel, dezvoltatorul imobiliar este pregătit sa contribuie cu un teren cu o suprafață de circa 10.000 mp și să investească suplimentar 10 milioane de euro în infrastructura rutieră anunțată de municipalitate în cadrul proiectului „Culoarul de Mobilitate Nord” și în infrastructura educațională.

În 2016, Prime Kapital a intrat într-un parteneriat de tip joint-venture cu MAS PLC, investitor și operator de proprietăți imobiliare, cu o prezență în Europa Centrală și de Est.

error: Content is protected !!