Invitat special pentru CFR Cluj! Tony Da Silva a sărbătorit calificarea din tribune

Updated on noiembrie 4, 2022 CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană după ce a învins Ballkani în ultima etapă a grupelor Conference League. Campioana a avut parte și de susținerea unui fost jucător, fundașul Tony Da Silva.

„Un invitat special la meciul de azi(n.r. ieri) și o poză de colecție! ❤️ Pitbulul Tony Da Silva alături de Cristi Panin!”, au transmis cei de la CFR Cluj.

Invitat special pentru CFR Cluj! Tony Da Silva a sărbătorit calificarea din tribune 1

Fostul fundaș dreapta, acum retras din activitate, a jucat pentru CFR Cluj între 2007 și 2010. A cucerit două titluri, trei Cupe și două Supercupe ale României alături de formația din „Gruia”

Tony și-a încheiat cariera de jucător în 2015, după care s-a apucat de școala de antrenori. Primul său job în noua meserie a fost în eșalonul al doilea din Portugalia, unde a fost antrenor secund la Academico Viseu. Ulterior, fostul fundaș din Gruia a mers în Liga 3, la Freamunde, tot pe post de asistent.

În 2017 a ocupat pentru prima oară un post de antrenor principal, în Liga a treia din Portugalia, la Bragança. Chemat de Conceicao în Africa, Tony a decis să accepte postul de analist video.

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul pentru optimile de finală ale competiţiei de fotbal Europa Conference League, după ce a învins formaţia kosovară FC Ballkani cu scorul de 1-0 (1-0).

error: Content is protected !!