Câți bani a încasat CFR Cluj după ce s-a calificat în primăvara europeană

Updated on noiembrie 4, 2022 CFR Cluj a încheiat grupa G pe locul secund și s-a calificat în play-off-ul Conference League.

„Feroviarii” au dat și o lovitură financiară. Clujenii au primit 2,94 milioane pentru accesul în grupele Conference League, iar cele 10 puncte obținute au adus 1,66 milioane de euro.

Câți bani a încasat CFR Cluj după ce s-a calificat în primăvara europeană 1
(Foto Nicu Cherciu Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ)

Campioana României mai primește un bonus de 625.000 de euro, pentru clasarea pe locul secund. În caz că va câștiga play-off-ul din februarie, alte 300.000 de euro vor intra în conturi, informează gsp.ro.

Nana Boateng, dopă golul înscris care i-a adus calificarea lui CFR Cluj în Conference League

La finalul meciului cu Ballkani, Nana Boatemg a spus că trăiește o noapte importantă din cariera sa. Acesta a mărturisit că Dan Petrescu a cântat alături de jucători în vestiar.

”Mă simt important, e foarte important pentru noi că ne-am calificat. Am marcat singurul gol, deci sunt fericit. Mai avem multe de îndeplinit, dar până acum este cea mai importantă victorie din acest sezon. Am știut să ne apărăm și să suferim în anumite momente.

Atmosfera din vestiar este incredibilă, toată lumea e fericită, Mister a cântat cu noi”, a spus Nana Boateng, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!