Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca se deschide în 18 noiembrie. Cu ce surprize sunt așteptați clujenii

Updated on noiembrie 3, 2022 Deschiderea Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca va avea loc pe data de 18 noiembrie 2022. În această zi va fi aprins iluminatul festiv.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca va avea loc în perioada 18 noiembrie 2022 – 1 ianuarie 2023.

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca se deschide în 18 noiembrie. Cu ce surprize sunt așteptați clujenii 1

”Vom deschide târgul pe 18 noiembrie cu aprinderea iluminatului festiv și un concert Voltaj. Sâmbătă va cânta Direcția 5 și programul va continua așa până pe 31 decembrie”, a precizat Mihai Oprean, directorul Târgului de Crăciun, citat de viacluj.tv.

Căsuța lui Moș Crăciun, ateliere pentru copii, Cutia lui Moș Crăciun (care adună scrisori adevărate), Tramvaiul lui Moș Crăciun, carusel și roată panoramică de 30 de metri sunt câteva dintre elementele de la târgul de anul acesta.

În 5 decembrie, va veni în piața Moș Nicolae cu mai multe cadouri, dar și la Căsuța lui Moș Crăciun va veni de alte 3-4 ori, spun organizatorii.

Din păcate, anul acesta nu va fi amenajat patinoar în centrul Clujului.

„Din cauza costurilor cu electricitatea care sunt foarte mari, am decis să nu îl punem și ajungem să creștem foarte mult biletul de intrare și de închiriat patinele. Nu are sens. Dar vom avea alte surprize. Veți vedea”, a mai spus Mihai Oprean, directorul Târgului de Crăciun.

error: Content is protected !!