Gigi Becali l-ar lua pe Eugen Neagoe de la „U” Cluj. Reacția oficialilor lui ”U”

Updated on noiembrie 3, 2022 Radu Constantea, președintele Universității Cluj, a dialogat cu ProSport despre posibilitatea sosirii lui Eugen Neagoe la FCSB. Președintele „Șepcilor Roșii” a dat asigurări că actualul principal al lui U Cluj va continua pe banca ardelenilor.

„Am avut azi (n.red. – miercuri) o discuție cu Eugen Neagoe, dar am vorbit doar despre echipa noastră. Nu s-a pus nicio secundă problema unei discuții legate de o eventuală plecare a dânsului la FCSB.

Gigi Becali l-ar lua pe Eugen Neagoe de la „U” Cluj. Reacția oficialilor lui ”U” 1

Nu are clauză de reziliere a contractului, dar nici nu mi-a deschis subiectul legat de o trecere la FCSB. Nici cu mine, dar nici cu dânsul nu a vorbit vreo persoană de la FCSB. Eugen Neagoe are ambiții mari cu echipa noastră, iar el va rămâne în continuare la Universitatea Cluj”, a spus Constantea.

La rândul său, Gigi Becali a vorbit pentru ProSport despre numirea noului antrenor: „Băi, tată, eu vă mai recunosc niște nume de care sunt întrebat la telefon doar ca să mai scap și eu de voi. Telefonul îmi tot sună de ieri de la ora zece dimineața. Toți ziariștii mă întreabă tot felul de nume. De Zenga, de Prepeliță, de Neagoe, de Ciobotariu, de Poenaru, dar voi credeți că eu pun antrenor stând de vorbă doar cu presa?

Am și eu planurile mele. Spun de ăla, spun de ăla, dar eu am în plan poate pe altul, nu vă gândiți? Am și eu strategia mea și vreau să văd niște reacții. Uite, acum aștept un răspuns de la cineva, iar apoi o să decid. O să aflați voi, stați liniștiți”, a spus Gigi Becali.

În acest moment, U Cluj este pe locul 11, cu 17 puncte adunate în primele 16 runde. ”Studenții” sunt la șase puncte de primul loc de play-off, locul șase, ocupat de Petrolul Ploiești, dar la un singur punct distanță de primul loc retrogradabil, ocupat de UTA Arad.

În ultima etapă, jucătorii lui Eugen Neagoe au bifat o victorie de răsunet, acasă, contra celor de la FCSB, scor 2-1.

error: Content is protected !!