Aeroportul Cluj. Bagaj plin cu 150 de gloanțe descoperit de polițiștii de frontieră

Updated on noiembrie 3, 2022 A fost alertă pe aeroportul din Cluj-Napoca, unde polițiștii de frontieră au găsit peste 150 de cartușe într-un bagaj de cală. Polițiștii de frontieră spun că pasagerul al cărui bagaj era plin de muniție venea din SUA.

În bagajul verificat în urmă cu două zile pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj-Napoca erau 152 de cartuşe calibru 22 mm si 38 mm, ascunse printre haine, în trei cutii de carton și în mânerul genţii.

Aeroportul Cluj. Bagaj plin cu 150 de gloanțe descoperit de polițiștii de frontieră 1

După primele verificări, s-a stabilit faptul că bagajul, care a ajuns din SUA pe Aeroportul din Cluj Napoca via Frankfurt, cu o zi întârziere, aparţine unui cetăţean din Cluj Napoca, cu dublă cetăţenie româno-americană, care venea din Statele Unite ale Americii, informează digi24.ro.

Disperarea i-a adus dosarul penal

Bărbatul a sunat insistent atât la companie, cât şi la aeroport şi a cerut să îi fie găsit de urgenţă bagajul pentru că are nevoie de el.

Poliţiştii de frontieră au devenit suspicioşi şi atunci când l-au găsit l-au supus unui control mai amănunţit. În interior, ascunse printre haine, au găsit 152 de cartuşe de 22 şi 38 de mm. O parte dintre ele erau băgate inclusiv în mânerul bagajului care a fost modificat, informează observatornews.ro.

Acestea au fost confiscate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal. Acum trebuie să explice autorităţilor de unde le are şi ce urma să facă cu ele.

error: Content is protected !!