Nicolae Dică a demisionat de la FCSB după înfrângerea cu U Cluj

Updated on noiembrie 1, 2022 Nicolae Dică (42 de ani) și-a dat demisia de la FCSB, în această dimineață. Decizia antrenorului vine după eșecul de aseară, 1-2,cu Universitatea Cluj.

Nicolae Dică a mai avut o tentativă de a demisiona, în urmă cu două săptămâni, după succesul cu UTA, din campionat, scor 2-1. Atunci, antrenorul a fost întors din drum de către Gigi Becali, scrie digisport.ro.

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB după înfrângerea cu U Cluj 1

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, i-a recomandat antrenorului să demisioneze, în urma înfrângerii cu U. Cluj.

„Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai țin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face.

Trebuie să spun adevărul, să mă ușurez. Îi supăr familia, copiii. Dar îi spun de atât de mult timp că vreau posesie. Uite la Hagi ce face, vezi acolo. Gică mi-a zis că îi antrenează cu mingea până vomită. Noi facem static…”, a spus Gigi Becali, citat de stiripesurse.ro.

‘U’ Cluj a învins-o pe FCSB cu 2-1 și a obținut prima victorie după 15 ani în fața “roș-albaștrilor”

În tribunele de la Cluj Arena a fost prezent și Emil Boc, primarul orașului, care s-a bucurat fără rețineri la reușitele gazdelor.

error: Content is protected !!