Nicolae Dică a cedat nervos la conferința de presă de după U Cluj – FCSB 2-1. Antrenorul Neagoe: „E urât ce a făcut! Ar trebui să fim oameni”

Updated on noiembrie 1, 2022 Nicolae Dică a cedat nervos după înfrângerea suferită în fața Universității și a afirmat că nu înțelege de ce mereu cei care sunt trași la răspundere sunt antrenorii.

”Sunt supărat, sunt dezamăgit, facem greșeli foarte mari. Ok, eu sunt de vină. Dacă eu sunt de vină, vom vedea ce se va întâmpla. Întotdeauna antrenorul este de vină. Când nu e nimeni de vină, doar antrenorul e. Când lucrurile nu merg sau apare o înfrângere, este antrenorul de vină.

Nicolae Dică a cedat nervos la conferința de presă de după U Cluj - FCSB 2-1. Antrenorul Neagoe: „E urât ce a făcut! Ar trebui să fim oameni” 1

Când se câștigă, e valoarea jucătorilor. Antrenorul trebuie să plătească întotdeauna. Atunci când lucrurile nu merg, totul e negru”, a declarat Nicolae Dică, citat de digisport.ro.

U Cluj a învins-o pe FCSB și a oprit brusc seria de 4 victorii consecutive a vicecampioanei. La finalul meciului, Eugen Neagoe, antrenorul învingător, i-a reproșat lui Nicolae Dică atitudinea acestuia după fluierul final.

„Este frumos ca antrenorii să se respecte. După joc, chiar dacă pierzi, trebuie să dai mâna cu adversarul. Eu și când am pierdut cu CFR am mers și am dat mâna cu Dan Petrescu, puteți să-l întrebați și pe el. Așa este fotbalul. La fel la Farul, am pierdut, 0-2, dar am mers și am dat mâna cu Gheorghe Hagi.

În această seară, antrenorul FCSB-ului a plecat de pe bancă fără să salute. OK, înțeleg, suntem supărați, dar înainte să fim antrenori cred că ar trebui să fim oameni. Colegii mei au tot respectul meu.

Este a doua oară când mi se întâmplă asta, ca un antrenor să plece de pe bancă, să-mi întoarcă spatele. S-a mai întâmplat o dată cu acel băiat care antrena Craiova, care are probleme acum, e vorba de Mangia. Urât. Nu se procedează în această manieră, dar asta este situația”, a punctat Neagoe, citat de gsp.ro.

Universitatea Cluj a învins-o pe FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei cu numărul 16 din SuperLigă. Pe Cluj Arena au fost prezenți 17.500 de spectatori, număr oficial.

error: Content is protected !!