Reacția nervoasă a patronului Nelu Varga după înfrângerea cu Rapid: „Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine… ne-au făcut foarte, foarte tare, pe față ”

Updated on octombrie 31, 2022 Finanțatorul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, s-a arătat indignat de arbitrajul de la meciul de duminică seară, caracterizându-l drept unul „execrabil”.

„Nu mă simt deloc bine. Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine. Cert este că m-am supărat foarte tare aseară, pentru că ne-au făcut foarte, foarte tare, pe față.

Reacția nervoasă a patronului Nelu Varga după înfrângerea cu Rapid: „Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine... ne-au făcut foarte, foarte tare, pe față ” 1

Arbitraj execrabil, nu ai cum să arbitrezi așa decât dacă ai o comandă clară să o faci. Pe noi, în România, VAR mai mult ne încurcă, nu mai înțelege nimeni nimic.

Dintr-un sistem care ar trebui să asigure coorectitudinea și echidistanța între toate echipele care se luptă în SuperLiga, totul s-a transformat într-un sistem de furt calificat.

Nici nu mai știu dacă e doar prostie și neștiință din partea arbitrilor sau este pur și simplu un instrument de tâlhărie”, a declarat Nelu Varga, citat de gsp.ro.

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a lansat și el acuzații grave la adresa arbitrului Cătălin Popa.

„Vorbim de 4 faze în care s-a greșit împotriva CFR-ului. Eu accept să faci o greșeală, dar să ai 4, să ai VAR, să mergi și la VAR și să nu dai fault. Aici mă gândesc că faci asta dacă ai ordin și spatele asigurat.

Nu am o dovadă, dar este foarte grav. Nu vă ascund faptul că discuțiile interne au fost să scoatem echipa de pe teren, după al doilea penalty”, a declarat Cristi Balaj

error: Content is protected !!