Mario Camora, internat de urgență la Spital! Ce a pățit căpitanul lui CFR Cluj

Updated on octombrie 30, 2022 Mario Camora (35 de ani), căpitanul ardelenilor, a fost internat de urgență aseară la Spitalul Universitar din București. Camora a acuzat o stare de rău, febră și alte simptome, fiind suspect de apendicită. A fost internat la Spitalul Universitar.

Fundașul stânga este suspect de apendicită, dar nu vrea să se opereze în Capitală, ci la Cluj, pentru a avea familia alături, informează Gazeta Sporturilor.

Mario Camora, internat de urgență la Spital! Ce a pățit căpitanul lui CFR Cluj 1

”Situația este sub control. A avut anumite dureri în zona abdominală, are o problemă cu apendicele din ce am înțeles. A fost primit foarte bine la Spitalul Universitar București. L-au spitalizat, este transportabil. Va merge la Cluj, vrea să fie mai aproape de familie.

Am discutat cu el, i-am făcut o recomandare, dar nu pot să decid în locul lui. E o persoană matură. E foarte apropiat de familie și vrea ca familia să îi fie aproape. Am discutat cu medicii, poate fi transportat. I-au făcut perfuzii. Când vorbim de o problemă medicală, putem doar recomanda.

În orice situație medicală există un risc. Important este să fie bine. Nu știm cum va ajunge, ori cu avionul, ori cu mașina. El umblă pe picioare, se deplasează. El știe mai bine nivelul durerilor pe care le are. A comunicat cu medicii de la Spitalul Universitar. Mai mult decât să îi fac o recomandare nu pot să fac. Eu i-am recomandat să rămână aici, el decide.

Eu nu am fost cu el la spital să stau de vorbă și cu medicii. A mers medicul echipei. De îndată ce va ajunge la Cluj, va intra în operație. E important ca el să fie bine. L-am pierdut la câteva meciuri importante, dar viața este mai importantă decât un joc. Cu cât te operezi mai târziu, cu atât recuperarea este mai grea”, a declarat Cristi Balaj la Digisport.

Camora nu va juca în meciul dintre Rapid și CFR Cluj, de dumnică, și ar putea fi absent până la începutul lunii decembrie. Mario Camora a lipsit în doar două partide pentru CFR Cluj în acest sezon, în toate competițiile.

error: Content is protected !!