Rapid sau Ballkani? Care dintre meciuri este prioritar pentru CFR Cluj

Updated on octombrie 29, 2022 Pentru CFR Cluj urmează două meciuri importante, unul în campionat, cu Rapid, și unul în Conference League, cu Ballkani. Cristi Balaj a dezvăluit care dintre aceste două meciuri este prioritar pentru campioană.

“În ultima perioadă suntem preocupați în mod special de recuperare. Dan nu are timp suficient să pregătească partidele. E o încărcătură fizică imensă, oboseală chiar și psihică. Nu e ușor să te ridici după un asemenea rezultat, cel de ieri.

Rapid sau Ballkani? Care dintre meciuri este prioritar pentru CFR Cluj 1

Nu suntem obișnuiți să pierdem la un asemenea scor, dar sper să fie un duș rece, iar Dan, cei din staff-ul tehnic și medical să recupereze anumiți jucători. Avem anumiți jucători despre care nu suntem convinși că vor face față în următoarea perioadă.

E important și campionatul, și Conference League, dar în primul rând ne interesează meciul joi împotriva celor de la Ballkani. În situația în care am avea un rezultat negativ, nu mai avem cum să remontăm. Pe când în campionat mai sunt multe etape și putem să recuperăm din diferență”, a spus Cristi Balaj, citat de digisport.ro.

Cum se poate califica CFR Cluj în primăvara Conference League

CFR Cluj este sigură de calificare în cazul în care o va învinge pe FC Ballkani în ultima etapă. Dacă Slavia Praga ar trece de Sivasspor, cele trei echipe ar fi la egalitate de puncte, câte 10, dar ardelenii ar termina pe locul al doilea datorită celor 6 puncte câștigate în „dubla” cu cehii. Sivasspor ar fi prima (7 puncte), iar Slavia ar părăsi competiția (4 puncte), scrie hotnews.ro.

În cazul în care CFR nu va câștiga meciul cu FC Ballkani, campioana României trebuie să obțină cel puțin același rezultat ca Slavia în duelul cu Sivasspor. Dacă ambele meciuri se vor termina la egalitate, ardelenii merg mai departe grație victoriilor obținute în meciurile directe cu formația din Cehia.

În situația în care CFR Cluj și Slavia Praga vor pierde meciurile din ultima etapă, se va ajunge din nou la un clasament în trei, dar de această dată cu FC Ballkani. Echipa lui Dan Petrescu ar ocupa tot poziția secundă în grupă, cu 7 puncte în meciurile cu aceste adversare. Slavia va ocupa locul al treilea (6 puncte), iar trupa din Kosovo se va clasa pe ultimul loc (4 puncte).

error: Content is protected !!