Șumudică îl ceartă pe Dan Petrescu, din cauza lui Roger: „Eu nu l-aș fi transferat la CFR Cluj…Eu jucam cu Petrila. Unde îl expunem? Cine îl vede? Pune-l în vitrină!”

Updated on octombrie 28, 2022 Marius Șumudică (51 de ani) l-a înțepat din nou pe Dan Petrescu. Șumudică nu înțelege de ce a fost folosit Roger în detrimentul lui Petrila.

“Din punctul meu de vedere, Roger este un jucător liniar, care nu scoate om din joc, pe care eu nu l-aș fi transferat la CFR. Eu sunt un băiat mai direct și spun.

Șumudică îl ceartă pe Dan Petrescu, din cauza lui Roger: „Eu nu l-aș fi transferat la CFR Cluj...Eu jucam cu Petrila. Unde îl expunem? Cine îl vede? Pune-l în vitrină!” 1

În momentul în care era în ultimele 6 luni de contract, eu nu aș fi dat bani pe el, din moment ce acolo îl aveam pe Petrila, sau puteam să-l folosesc pe Gîdea, care e U21.

Eu jucam cu Petrila, da, de departe (n.r.: în meciul cu Sivasspor). Ei spun că au ofertă pe Petrila, de 2,5 milioane. Păi care e cea mai bună expunere? Unde îl expunem? Cine îl vede? Pune-l în vitrină!

Mie nu-mi place Roger, adică, în filosofia mea, eu nu aș fi avut nevoie de un jucător precum Roger, nu iese cu nimic în evidență.

Dar probabil este exact ceea ce îi place lui Petrescu, în sensul că e muncitor, furnicuță, ceva de genul ăsta, îți face faza defensivă, îți face banda. Dar nu vine cu o centrare, marchează foarte rar.

Nu poți să-l compari cu Petrila niciodată. Mie mi se pare că Petrila a avut o scădere și acum a început să urce iar”, a spus Marius Șumudică, citat de digisport.ro.

1,7 milioane de euro este cota de piață a lui Petrila, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt

error: Content is protected !!