Emil Boc, despre derby: „Felicit suporterii Universității Cluj. Al doilea penalty pentru CFR nu a existat. Am stat până la 4 dimineața să mă uit la fază”

Updated on octombrie 27, 2022 Primarul Emil Boc a analizat ultima partidă Universitatea Cluj – CFR Cluj și spune că al doilea penalty primit de CFR a fost un oferit eronat de arbitrul partidei.

Universitatea a dominat din toate punctele de vedere. Îi felicit și pe Neagoe l-am felicitat imediat după joc. Să nu uităm de unde am venit și unde suntem. Jucăm de la egal la egal cu FCSB, Craiova sau CFR.

Emil Boc, despre derby: „Felicit suporterii Universității Cluj. Al doilea penalty pentru CFR nu a existat. Am stat până la 4 dimineața să mă uit la fază” 1

Vorbind de partea negativă, CFR nu avea nevoie de cadouri, a spus-o și Neagoe. Al doilea penalty nu a existat. M-am uitat până la 4 dimineața pe toate reluările, nu a existat. Ce a deranjat a fost că nu a mers să verifice o fază atât de controversată. De aceea avem VAR pentru a elimina greșelile.

Nu aveai cum să vezi, era un jucător în față. Nu există contact între piciorul celui de la “U” și al celui de la CFR. A fost o greșeală flagrantă de arbitraj, dar și de atitudine. Totuși, trebuie să mergem mai departe, avem meci luni cu FCSB și trebuie să ducem mai departe steagul Universității Cluj“, a declarat Emil Boc la Napoca Live, potrivit Ziua de Cluj. 

Emil Boc a fost încântat de atmosfera de pe Cluj Arena.

“Trebuie să vedem lucrurile bune. Am avut cea mai mare prezență din Liga 1 la un meci. Bravo clujenilor pentru faptul că v-ați susținut echipele favorite! Cu mici excepții, atmosfera a fost superbă. Trebuie felicități suporterii Universității care și-au susținut echipa indiferent de rezultat, asta arată fair-play.

Îi felicit și pe cei de la CFR pentru ca și-au susținut favoriții din teren. Consider că am trecut testul maturității fotbalistice. Chiar dacă unii suntem în alb-negru și alții în vișiniu, toți suntem clujeni“, a explicat primarul, potrivit cluj24.ro.

error: Content is protected !!