Dan Petrescu l-a înjurat pe un jurnalist în timpul conferinței de presă! ”Asta nu este o întrebare pentru mine. Pui numai întrebări d-astea”

Updated on octombrie 26, 2022 Dan Petrescu a cedat nervos astăzi la conferința de presă, întrebat dacă va fi dat afară dacă nu se califică în primăvara europeană. CFR Cluj va juca joi, în deplasare, la Sivasspor.

Marius Mărgărit, reporterul GSP prezent la Sivasspor, l-a întrebat pe Dan Petrescu: „Viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”. Antrenorul campioanei s-a enervat și a răspuns într-un mod grosolan.

Dan Petrescu l-a înjurat pe un jurnalist în timpul conferinței de presă! ”Asta nu este o întrebare pentru mine. Pui numai întrebări d-astea” 1

Petrescu a transmis că această întrebare ar trebui să îi fie adresată patronului clubului, Ioan Varga, iar mai apoi s-a dezlănțuit la adresa reporterului.

Asta nu este o întrebare pentru mine. Pui numai întrebări d-astea care… nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a răspuns Dan Petrescu la conferința de presă, potrivit Digisport.ro.

În timp ce traducătorul a tradus declarația pentru jurnaliștii turci, Dan Petrescu i s-a adresat ofițerului de presă al CFR-ului și a folosit cuvinte jignitoare, care nu pot fi reproduse, la adresa reporterului care i-a adresat acea întrebare.

Camora, prezent la antrenamentul oficial
Mario Camora (35 de ani) a fost prezent la antrenamentul oficial al campioanei. A apărut cu mai multe bandaje pe genunchiul stâng, dar are șanse să joace mâine. Fundașul stânga a acuzat dureri după meciul cu U Cluj.

error: Content is protected !!