Fulop, nervos pe arbitri, după meciul cu CFR Cluj: „Îmi rupe piciorul! Te duci să te uiți la VAR, că d-aia e VAR. I-am arătat și piciorul cu sânge, degeaba”

Updated on octombrie 24, 2022 Centralul partidei și arbitrii din cabina VAR l-au iertat inexplicabil de un cartonaș roșu pe atacantul CFR-ului, Emmanuel Yeboah. Aproape de mijlocul terenului, în minutul 70, Yeboah a avut o intrare criminală asupra lui Lorand Fulop: ghanezul a sărit cu ambele picioare în față, lovindu-l cu talpa pe tibia stângă pe mijlocașul lui U Cluj.

Atacantul ”șepcilor roșii” a fost dezamăgit de reacția arbitrului Radu Petrescu, pe care-l acuză că nu i-a vorbit civilizat, dar și de reprezentanții din camera VAR, unde se afla și arbitrul Sorin Costreie, care nu au semnalat, în opinia sa, eliminarea ghanezului de la CFR.

Fulop, nervos pe arbitri, după meciul cu CFR Cluj: „Îmi rupe piciorul! Te duci să te uiți la VAR, că d-aia e VAR. I-am arătat și piciorul cu sânge, degeaba” 1

Am pierdut un joc pe care nu meritam să-l pierdem, din două penalty-uri, două faze fixe, suntem supărați.

Probabil că au fost cele două penalty-uri, dar a fost și o fază în minutul 70 când îmi rupe piciorul. Păi, nu există VAR? Dacă nu vede pe teren, ok, dar nu există VAR? Pentru astfel de faze există VAR. Dacă zici ceva, te ia cu ’mă’!

Nu înțeleg. Avem VAR pentru fazele astea. Să-i dea roșu. Ce să-i mai spun arbitrului, dacă mă ia cu ’mă, ce vrei, mă’.

Păi, astea sunt discuții, suntem pe stradă? Nu se poate așa ceva. I-am arătat lovitura. Trebuia să vadă, era lângă noi, Nu ai cum să nu dai roșu într-o astfel de fază. Ridică talpa, bagă piciorul”, a spus Fulop, la flash-interviul de la final, porivit Digi Sport.

„Îmi rupe piciorul! Te duci să te uiți la VAR, că d-aia e VAR. Dacă îi zici ceva, te ia cu «Mă». Avem VAR pentru fazele astea. Așa ni s-a explicat, că, dacă e cartonaș roșu, intervine VAR-ul. Arbitrul mă ia cu «Ce vrei, mă?». Suntem pe stradă, unde suntem? Nu se poate așa ceva! I-am arătat și piciorul cu sânge, degeaba”, a mai spus Fulop potrivit Gazeta Sporturilor.

error: Content is protected !!