Eugen Neagoe, tiradă la adresa arbitrajului: „Chiar suntem fraieri cu toții? Să nu ne ia la mișto!”

Updated on octombrie 24, 2022 Eugen Neagoe a acuzat arbitrajul la finalul meciului cu CFR Cluj.

„Cei de la CFR au o echipă valoroasă, un antrenor bun, un președinte valoros, dar, dacă este o fază clară, despre ce vorbim? Ne întoarcem în 1985, când mințeam poporul cu televizorul…. Dacă la golul doi a fost penalty și la Yeboah nu a fost roșu, merităm unde suntem, să jucăm cu Gibraltar! Avem VAR și nu verificăm golul doi!

CFR e cea mai bună echipă, tot respectul. Dar oamenii care sunt puși să facă dreptatea, să o facă, nu să ne ia la mișto! La golul doi nu a intervenit VAR, la Yeboah nu a intervenit, ați văzut piciorul lui Fulop. Chiar așa fraieri suntem cu toții? Sunt supărat, că nu îmi place să pierd.

Eugen Neagoe, tiradă la adresa arbitrajului: „Chiar suntem fraieri cu toții? Să nu ne ia la mișto!” 1

CFR putea să mă bată cu 4-0, dar nu de maniera asta. Nu așa! Dar de ce se întâmplă doar împotriva noastră? Spuneți-mi, că mă las, mă duc, dacă găsiți o fază de arbitraj judecată pro-U de când am venit eu! Oamenii care sunt puși să facă dreptatea, să o facă! Ce pot să le spun acum? CFR nu ne-a pus mari probleme. Au avut două momente fixe, meciul trebuia să se termine 1-1”, a declarat Neagoe, citat de gsp.ro.

Dan Petrescu a răbufnit după U Cluj – CFR Cluj: ”Nu înțeleg cum arbitrul nu a oprit meciul!”

Nici Dan Petrescu nu a fost mulțumit la finalul partidei.Antrenorul formației din Gruia a avut cuvinte de laudă la adresa rivalilor de la U Cluj.

Întrebat despre fazele controversate ale partidei, Dan Petrescu a transmis că nu a văzut foarte bine acele faze, astfel că nu își dorește să comenteze.

Totodată, Dan Petrescu s-a arătat extrem de nemulțumit față de lipsa de acțiune a arbitrilor în momentul în care suporterii celor de la U Cluj au început să scandeze împotriva lui. Tehnicianul consideră că partida ar fi trebuit oprită, așa cum se întâmplă în cazurile de rasism, scrie digisport.ro.

”Sunt mulțumit de rezultat. Jocul a suferit. Derby-ul nu se joacă, derby-ul se câștigă, la fel ca o finală. Ispas e un jucător bun. Am fi vrut mai multe centrări bune. Dacă Yeboah dădea încă un gol la 2-0, nu mai sufeream pe finalul meciului.

Se vede mâna antrenorului, U Cluj arată foarte bine, este o victorie importantă pentru noi.

Nu am văzut nicio fază de penalty, nu am cum să mă exprim, nu aș vrea să greșesc. Dacă o să le văd, poate la conferința următoare mă întrebați și vă răspund.

M-am certat eu cu cineva? Publicul e liber să facă ce vrea. E România. În România pot fi înjurate oricând toate legendele și nu se întâmplă nimic. E normal, nu? Eu nu am avut nimic de a face cu nimeni. I-am lăsat să mă înjure.

Nu înțeleg cum arbitrul nu a oprit meciul. Tot stadionul cânta despre mine. Doar în România se întâmplă asta. Să nu credeți că se întâmplă asta în altă parte. Arbitrul trebuia să oprească meciul, așa cum se întâmplă la rasism. Eu nu am treabă cu spectatorii, nu pot să mă cert cu ei”, a declarat Dan Petrescu

error: Content is protected !!