Ciprian Deac, despre cum a fost primit pe Cluj Arena: ”Niciodată nu sunt primit cu brațele deschise aici!”

Updated on octombrie 24, 2022 Ciprian Deac a transmis la finalul partidei că a anticipat că partida cu U Cluj va fi extrem de dificilă.

Marcatorul primului gol al campioanei a ținut să le mulțumească suporterilor și a vorbit despre felul în care a fost întâmpinat pe Cluj Arena.

Ciprian Deac, despre cum a fost primit pe Cluj Arena: ”Niciodată nu sunt primit cu brațele deschise aici!” 1

”A fost un meci de luptă. Toată lumea se aștepta la un meci de luptă, așa sunt derby-urile, mai puțin fotbal și mai multă luptă. A fost un teren greu. E bine că am câștigat și că aducem cele trei puncte.

Am vorbit cu colegii și le-am spus cât înseamnă pentru suporteri să câștigăm aici. Ne bucurăm că le-am făcut o seară frumoasă, le mulțumim că au fost alături de noi într-un număr mare.

Mister a fost calm, se aștepta. Ne-a spus înainte de meci că va fi un meci de luptă, închis. Am venit cu un obiectiv clar să câștigăm cele trei puncte și am reușit.

De fiecare dată când joc aici, nu sunt primit cu brațele deschise. Mă bucur că fac parte din istoria CFR-ului. Este o victorie importantă. Ne-am gândit să jucăm pentru suporteri și să le facem o seară frumoasă”, a declarat Ciprian Deac, citat de digisport.ro.

Faze controversate la U Cluj – CFR Cluj. Discuții legate de al doilea penalty + Yeboah putea fi eliminat

Două momente, ambele petrecute în repriza secundă, puteau schimba soarta partidei.

La scorul de 0-1, în minutul 59, campioana a primit al doilea penalty, după un duel între Bălan și Kolinger, petrecut la marginea careului de 16 metri, astfel că arbitrul Radu Petrescu a decis lovitura de la 11 metri.

Fotbaliștii ”șepcilor roșii”, în frunte chiar cu Bălan, au protestat și au susținut că fundașul central al campioanei nu a fost lovit în picior.

Din reluările tv se poate observa cum Bălan pare a nu-l lovi pe Kolinger, dar arbitrii din camera VAR nu au schimbat decizia lui Petrescu. În plus, și Petrescu se afla într-o poziție foarte bună.

error: Content is protected !!