Dan Petrescu și-a certat bine jucătorii. „Mai mult mi-au arătat cei de la U Cluj. Primele cinci minute a fost bine, restul a fost dezastru”

Updated on octombrie 21, 2022 Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-1, că nu este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, precizând că adversarii i-au arătat mai mult din ceea ce dorea el.

“Nu sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor. Cred că principalul motiv este că n-au meciuri în picioare şi n-au ritm. Nu a fost ce trebuie în seara asta, echipa. Primele cinci minute a fost bine, restul a fost dezastru. Chiar dacă sunt jucători care au jucat mai puţin, trebuia să îmi arate ceva.

Dan Petrescu și-a certat bine jucătorii. „Mai mult mi-au arătat cei de la U Cluj. Primele cinci minute a fost bine, restul a fost dezastru” 1

Mai mult mi-au arătat cei de la U Cluj. A fost un meci slab şi rezultatul nu ştiu dacă ne ajută la ceva, în acestă competiţie trebuie să câştigăm toate meciurile. Prea multe ocazii a avut adversarul. Ei au vrut, dar neavând ritmul jocului n-au făcut faţă intensităţii. Singurul lucru pozitiv este că nu am pierdut, dar aşteptam mult mai mult de la jucători mei şi sper ca la următorul joc să nu mă dezamăgească aşa cum au făcut-o azi. Am vrut să fac 7 schimbări la pauză, 8, dar n-aveam cum”, a spus Petrescu, citat de stiripesurse.ro.

Pentru cele două rivale urmează însă o nouă confruntare peste 3 zile, duminică, în campionat, iar gândul jucătorilor se duce la acel meci.

“E adevărat că am contribuit la gol, dar parcă se putea mai mult, am avut ocazii. E adevărat că ei au odihnit foarte mulți jucători, se gândesc foarte mult la campionat.

E un punct în această competiție, e ceva pozitiv, așa că trebuie să luăm încrederea din acest meci, pentru că am arătat bine, chiar dacă ei nu au jucat cu prima echipă.

Cu siguranță că duminică o să ne aștepte un meci mult mai dificil, pentru că atunci cred că contează cel mai mult.

Sigur vor schimba toată echipa, dar nu avem ce face, jucăm derby-ul orașului și trebuie să arătăm bine. Nu știu cum vom face, dar trebuie să fim pregătiți.

Până la urmă, aceste meciuri le câștigi cu inima, cu sufletul, nu le câștigă cea mai bună echipă”, a spus Ioan Filip, citat de digisport.ro.

Cele două echipe se vor duela din nou duminică, în etapa a 15-a din Liga 1. CFR se află pe locul 3, iar nou-promovata “U” Cluj e pe 14.

error: Content is protected !!