Andrei Burcă, impresionat de atmosfera din tribune de la ‘U’ Cluj – CFR Cluj. „Îți dă o altă stare și un alt chef de a juca cu asemenea spectacol în tribune”

Updated on octombrie 21, 2022 Andrei Burcă, revenit după o accidentare, a fost titular în meciul jucat pe Cluj Arena.

Fundașul formației din Gruia s-a declarat impresionat de atmosferă și spune că rezultatul este echitabil.

Andrei Burcă, impresionat de atmosfera din tribune de la 'U' Cluj - CFR Cluj. „Îți dă o altă stare și un alt chef de a juca cu asemenea spectacol în tribune" 1

“A fost un meci disputat, un derby. Orgoliile sunt mari. Am început bine, dar au făcut și ei o partidă bună. Am avut și noi câteva ocazii de a face 2-0 și nu am reușit. Cred că s-a simțit lipsa ritmului, unii nu au jucat de două luni.

Așa am vorbit pentru această partidă, să se facă două echipe. Ei și-au dat viața, îi felicit pe această cale. Țin să felicit suporterii noștri care au umplut sectorul lor. Și galeria lor a făcut o atmosferă frumoasă.

Îți dă o altă stare și un alt chef de a juca cu asemenea spectacol în tribune”, a spus Andrei Burcă, citat de digisport.ro.

Din grupa celor două echipe sus menționate mai fac parte Rapid, care a bătut-o pe Dumbrăvița, 4-1, și Farul Constanța, care a remizat, 2-2, cu CSM Alexandria.

error: Content is protected !!