Cristi Manea de la CFR Cluj s-a căsătorit în secret cu Irina Deaconescu

Updated on octombrie 19, 2022 La petrecerea organizată ieri seară cu ocazia botezului celor două fetițe, Cristi Manea și Irina Deaconescu au făcut un anunț surpriză.

Cuplul a organizat și o petrecere în cinstea lui Venus și a Victoriei. La un moment dat, cei doi îndrăgostiți au dat drumul al un videoclip pe care l-au făcut în ziua în care au decis să își unească destinele, eveniment ce a avut loc în mare secret, informează cancan.ro.

Camelia, mama Irinei a început să plângă, deoarece habar nu avea că fiica sa s-a căsătorit cu fotbalistul de la CFR Cluj. Femeia a mărturisit că nu știa, dar s-a bucurat enorm când a aflat vestea cea mare.

Vlăduța Lupău, prezentă și ea la petrecere, alături de partenerul ei, Adi Rus, dar și de copilul lor, a filmat momentul emoționant. Cântăreața s-a bucurat și ea foarte mult când a văzut videoclipul pe care cuplul l-a arătat invitaților prezenți marți la eveniment.

Cristi Manea de la CFR Cluj s-a căsătorit în secret cu Irina Deaconescu 1

S-au iubit din prima clipă în care s-au văzut, iar acum trăiesc o poveste de iubire ca-n filme și se bucură de o familie frumoasă și împlinită alături de cele doă fetițe pe care le au împreună, Victoria și Venus, scrie romaniatv.net.

Irina este foarte cunoscută pe rețelel de socializare și are fani în toată țara. Ea le povestește urmăritorilor ei fiecare aspect imoportant din viața sa, dar nu a fost cazul și de data aceasta.

Cei doi nu au vorbit niciodată în mod public despre căsătoria lor.

error: Content is protected !!