Cluj. Producătorul de electrocasnice De’Longhi angajează 120 de oameni pentru fabrica de espressoare de la Jucu

Updated on octombrie 19, 2022 Producătorul de electrocasnice De’Longhi România, cel mai mare exportator din judeţul Cluj, are disponibile în prezent 120 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea, montarea pieselor la fabrica de espressoare de la Jucu, potrivit Ziarul Financiar.

Cluj. Producătorul de electrocasnice De’Longhi angajează 120 de oameni pentru fabrica de espressoare de la Jucu 1

Compania a ajuns în 2021 la un număr mediu de 3.771 de angajaţi, cu 792 de oameni mai mult decât în 2020, conform datelor publice.

Grupul italian De’Longhi are în România facilitatea principală de producţie la Jucu, în judeţul Cluj, unde reali­zează espressoare şi blendere.

Fabrica din Cluj a devenit cea mai mare din lume pentru grup

Grupul italian De’Longhi, o afacere de familie cu o istorie de peste un secol, care a intrat pe piaţa locală în 2012 prin preluarea facilităţilor de producţie ale Nokia de la Cluj, a investit peste 100 mil. euro în fabrica din România şi va continua să parieze pe dezvoltare.

Unitatea de pro­ducţie a realizat la început doar es­pressoare, însă trep­tat şi-a extins acti­vitatea cu blendere (mixere verticale) şi cu aparate de cafea pentru Nestle.

„Era anul 2012 când am început activitatea de pro­duc­ţie de la Cluj-Na­poca. Au trecut şapte ani de când am preluat fabrica Nokia, care avea la momentul acela 5.000 de salariaţi. Părea imposibil să ajungem la nivelul acela, dar acum suntem în direcţia bună“, spune Massimo Paronitti, director de operaţiuni pentru Europa în cadrul grupului şi directorul fabricii De’Longhi din Cluj.

Grupul De’Longhi a ajuns la un total de 8.500 de salariaţi în întreaga lume, din care 2.400 în România.

error: Content is protected !!