Dan Petrescu, dacă CFR Cluj ar fi încasat zece goluri în Europa: „Trei luni eram atacați. Vă dați seama, dacă pierdeam eu de două ori cu 5-0 ce era acum…”

Updated on octombrie 17, 2022 Pentru Dan Petrescu este mai tragic să iei bătaie cu 5-0 decât să fii eliminat din Champions League de echipe mult mai slabe, de exemplu de Pyunik Erevan. Dacă ar fi luat bătaie ca FC5B cu 5-0, ziarele ar fi scris trei luni despre asta, spune el. Adevărat, după eliminarea rușinoasă cu Pyunik Erevan ziarele au scris doar două săptămâni. Acum se înțelege mai bine de ce Dan Petrescu joacă la alibi și cu echipele mai slabe, la 1-0. Mult mai ușor de digerat o eliminare la scor strâns decât o înfrângere severă într-un meci oarecare.

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul CFR-ului, este de părere că lucrurile ar fi stat altfel dacă gruparea ardeleană ar fi încasat atâtea goluri ca FCSB-ul cu Silkeborg.

Dan Petrescu, dacă CFR Cluj ar fi încasat zece goluri în Europa: „Trei luni eram atacați. Vă dați seama, dacă pierdeam eu de două ori cu 5-0 ce era acum...” 1

Eu nu vorbesc de alți antrenor, vorbesc doar de mine. Nici nu îmi place să iau la mișto pe nimeni, niciodată nu am făcut asta. Vă dați seama, dacă pierdeam eu de două ori cu 5-0 ce era acum… Trei luni aveau ce să scrie!

Trei luni eram atacați. Mai ales eu. Mulți se așteaptă să pierd, dar nu știu de ce. Eu n-am vrut răul nimănui. Respect toți antrenorii, îi laud.

Dacă antrenorii își dau cu părerea despre mine, e părerea lor, o respectăm și mergem înainte. E democrație”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Iulian Apostol nu îi iartă pe cei de la CFR Cluj după eliminarea din Champions League: “Să-și rupă contractele”

Când te scoate o echipă din Armenia și spui că ai avut ghinion, nu poți face altceva decât să îți rupi contractele. Păi, ce ghinion când, dacă nu se schimba regulamentul cu golul în deplasare, tu în minutul 90 puteai merge la restaurant, la masa?!

Nu știu dacă vreunul de la Pyunik are salariu de 10.000 de euro. În schimb, nu știu dacă la CFR există jucător sub 10.000 de euro. În afara lui Deac și a lui Camora nici nu cred că merită cineva un asemenea salariu.

M-a deranjat că în tur nu au încercat să marcheze. CFR a așteptat adversarul și atât. Păi de asta plătești jucătorii cu salarii imense? Pe banii aia îi ceri jucătorului se creeze superioritate, să dribleze, să facă acțiuni de poartă, să marcheze. Acum, dacă nu-i dai afară, îți meriți soarta“, a punctat Apostol, la Radio Gold FM, într-un stil extrem de acid, potrivit Digi Sport.

error: Content is protected !!