Gigi Becali laudă strategia lui Dan Petrescu la CFR Cluj: “Mintea lor e la fotbal, nu la gagici… e un specialist care știe să facă rezultate“

Updated on octombrie 15, 2022 Gigi Becali nu a putut trece cu vederea rezultatul celor de la CFR. Întrebat care e rețeta succesului lui Dan Petrescu, Becali a dat un răspuns tranșant, care îl vizează tot pe Nicolae Dică.

“La CFR e un antrenor care nu că face el, e un specialist care știe să facă rezultate, asta știe el să facă, e specialist de rezultate, are știința asta. A scos niște rezultate, dar nu putem spune acum că ne dă pe spate CFR, că a luat și ea bătăi.

Gigi Becali laudă strategia lui Dan Petrescu la CFR Cluj: “Mintea lor e la fotbal, nu la gagici... e un specialist care știe să facă rezultate“ 1

Petrescu ce le face? Vomită. A zis Petrescu ‘N-am văzut niciun jucător prea antrenat’, asta e deviza lui. Auzi, parolă! Antrenează-l, mă! Dacă-l ții acolo trei ore, mintea lui e la fotbal. Așa, o oră jumătate stă la gagici, pe telefon, la draci. Dacă e obosit, nu-i mai stă gândul la femei”, a spus Gigi Becali, la Liga Digi Sport.

CFR Cluj insistă pentru o schimbare în Liga 1: ”Ar trebui să fim medaliați într-o clasă de olimpici, nu de repetenți”

Președintele lui CFR Cluj a transmis că echipele care joacă în cupele europene ar trebui să beneficieze de mai mulți jucători care să stea pe bancă în meciurile din campionatul intern.

”Ar fi de bun augur că echipele din cupele europene să aibă trei jucători în plus pe listă în campionatul intern. Noi jucăm cu Sepsi, am avut meci ieri, luni, joi.

Este foarte greu, pentru că avem și jucători accidentați. Burcă a venit accidentat de la echipa națională.

Considerăm că pentru a acorda șanse egale, echipele din cupele europene ar trebui să aibă șansa de a folosi mai mulți jucători care să fie mai proaspeți. Noi ar trebui să fim medaliați într-o clasă de olimpici, nu într-o clasă de repetenți.

Ne este frică să mai facem inițiative. Am solicitat Ligii 1 să avem numărul jucătorilor de rezerve care există și la competițiile europene. E neplăcut să trimiți doi-trei jucători în tribune.

E răvășitor să îi explici unui jucător. S-a aprobat în Adunarea Generală cererea, s-a trimis apoi la FRF, a fost retrimisă la LPF, să vadă dacă echipele sunt de acord. Nu am putut să înțeleg”, a spus Cristi Balaj, la Liga Digi Sport.

error: Content is protected !!