ZCSB. Reacția lui Dan Petrescu atunci când a aflat scorul de la FCSB – Silkeborg. „Nu prea e fericire, staţi liniştiţi”

Updated on octombrie 14, 2022 În timp ce Dan Petrescu era la conferința de presă, la meciul FCSB – Silkeborg scorul era deja 0-2, stabilit încă din minutul 16, iar antrenorul CFR-ului a fost informat despre startul dezastruos de meci al rivalei.

Dan Petrescu s-a arătat deranjat că a fost întrebat despre rezultatul FCSB-ului și a transmis că rezultatul CFR-ului provoacă ”supărare”.

ZCSB. Reacția lui Dan Petrescu atunci când a aflat scorul de la FCSB - Silkeborg. „Nu prea e fericire, staţi liniştiţi” 1

”Iar mă întrebi de alţii? Important e ce face CFR Cluj. Acum să vedem titlurile. E supărare, ce se întâmplă? Nu prea e fericire, staţi liniştiţi”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă, potrivit digisport.ro.

În cele din urmă, FCSB a pierdut 0-5 returul cu Silkeborg, același scor cu care s-a încheiat și meciul tur din Danemarca, și este pe ultimul loc în Grupa B din Conference League, cu un singur punct și golaveraj 1-13.

Târnovanu nu a mai suportat umilința: a făcut o criză de nervi și a început să plângă după golul 5

Ștefan Târnovanu (22 de ani), portarul roș-albaștrilor, a avut o criză de nervi în meciul cu Silkeborg.

După golul de 5-0 marcat de danezi, prin Jorgensen, Târnovanu a izbucnit. A început să plângă, exasperat, adresând mai multe reproșuri către colegii săi. Portarul nu a avut nicio șansă la șutul lui Jorgensen. Danezul a marcat din centrul careului, după un contraatac, scrie gsp.ro.

A fost al 10-lea gol încasat de Târnovanu în 7 zile de la Silkeborg. În tur, în Danemerca, echipa lui Nielsen s-a impus cu 5-0.

error: Content is protected !!