Nicolae Dică despre victoria CFR Cluj în seara în care FC5B a fost umilită din nou de Silkeborg, 0-5. “Bravo lor, felicitări, au câștigat, e bine pentru fotbalul românesc”

Updated on octombrie 14, 2022 Antrenorul “roș-albaștrilor” nu a rămas indiferent după performanța CFR-ului.

“Bravo lor, felicitări, au câștigat, e bine pentru fotbalul românesc, dar nu cred că a fost un accident acolo, pentru că au câstigat două jocuri.

Nicolae Dică despre victoria CFR Cluj în seara în care FC5B a fost umilită din nou de Silkeborg, 0-5. "Bravo lor, felicitări, au câștigat, e bine pentru fotbalul românesc” 1

Au o echipă cu jucători cu mare experiență și au reușit să facă două rezulate pozitive“, a spus Nicolae Dică, citat de digisport.ro.

FCSB a reușit “performanța” de a încasa 10 goluri în două meciuri de la Silkeborg, echipă care e debutantă în cupele europene. A fost a doua dintre marile umilințe din istoria fotbalului românesc, în ceea ce privește meciurile din cupele europene.

De cealaltă parte, CFR Cluj a bătut-o cu 2-0 pe cea mai puternică echipă din grupă. Ba mai mult, cehii au un lot de exact două ori mai valoros, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Avantajul pe care CFR Cluj și l-a creat în returul cu Slavia Praga: ”Ăsta e fotbalul”

Karlo Muhar, mijlocașul celor de la CFR Cluj, a transmis unde s-a făcut diferența în meciul cu Slavia Praga din grupele Conference League

”Toți au gândit pozitiv despre acest meci. Puteai simți atmosfera dinainte de meci, pentru că știam că putem să câștigăm. Mai ales știind că am câștigat cu 1-0.

Am spus că o vom face din nou. Știm că e o echipă foarte bună, că pasează bine. Șansele noastre au venit din faze fixe. Ăsta e fotbalul. Cred că da, pentru că am înscris foarte rapid. Asta ne-a dat un avantaj.

A fost un meci foarte, foarte bun. Avem spirit de echipă, avem totul. După aceste două meciuri suntem încrezători”, a spus Karlo Muhar, după succesul cu Slavia Praga, citat de digisport.ro.

Victoria cu Slavia Praga a însemnat și o lovitură din punct de vedere financiar pentru campioana României, care și-a asigurat 500.000 de euro, sumă cu care este plătită o victorie în grupele Conference League.

error: Content is protected !!