Calcule. Cum se califică CFR Cluj în primăvara europeană. În acest moment, UEFA îi poziționează pe turci pe prima poziție, deși CFR are golaveraj superior

Updated on octombrie 14, 2022 Victorioasă pentru a doua etapă la rând în Conference League, CFR-ul lui Dan Petrescu se gândește la primăvara europeană a celei de-a treia competiții europene, după ce a doborât-o pe Slavia Praga și în returul din Gruia.

La egalitate de puncte, „feroviarii” și Sivasspor ocupă primele două locuri și urmează să se înfrunte în meci direct etapa viitoare, în Turcia.

Calcule. Cum se califică CFR Cluj în primăvara europeană. În acest moment, UEFA îi poziționează pe turci pe prima poziție, deși CFR are golaveraj superior 1

În acest moment, UEFA îi poziționează pe turci pe prima poziție, deși CFR are golaveraj superior. Rezultatele directe vor face departajarea la final, informează gsp.ro.

CFR Cluj se pregătește pentru deplasarea de la Sivasspor (27 octombrie, ora 22:00). În ultima etapă, în Ardeal vine FC Ballkani, echipă aflată în acest moment pe ultimul loc.

Lupta pentru calificare e în continuare deschisă în Grupa G, dar alb-vișiniii trebuie să continue seria rezultatelor pozitive pentru a nu fi prinși din urmă. Slavia, pe hârtie favorita grupei, stă la pândă. Cu 4 puncte, cehii urmează să evolueze în deplasare cu FC Ballkani și, în ultima etapă, acasă cu Sivasspor.

Teoretic, CFR-ului i-ar fi de ajuns și trei puncte pentru a prinde „primăvara”. Ar încheia lucrurile din etapa următoare cu o victorie la cel puțin două goluri diferență în Turcia. Dar chiar și cu un eșec pe terenul lui Sivasspor, calificarea n-ar fi compromisă.

În ultima etapă, în Gruia vine Ballkani. După 1-1 în tur, CFR ar avea nevoie de o victorie cu kosovarii, ca să fie sigură de calificare. La egalitate de puncte cu Slavia, „feroviarii” ar avea câștig de cauză datorită meciurilor directe.

error: Content is protected !!