„U” Cluj în atenția unor investitori americani. Vor fi prezenți la meciurile cu CFR și FCSB

Updated on octombrie 13, 2022 Universitatea Cluj se află în atenția unor investitori de peste ocean, care ar fi tentați să se implice în dezvoltarea clubului.

Este vorba despre investitori care au fost din ce în ce mai prezenți în fotbalul european și au achiziționat acțiuni la mai multe echipe importante de pe continent, dar au finanțat și formații de nivel inferior pe care le-au adus în prim plan, informează Ziua de Cluj.

„U" Cluj în atenția unor investitori americani. Vor fi prezenți la meciurile cu CFR și FCSB 1
(Foto Facebook Universitatea Cluj)

Printre cluburile europene care beneficiază de finanțare americană se numără Atletico Madrid, AC Milan, Genoa, Sevilla sau Standard Liege, dar și revelația actualului sezon din UEFA Champions League, Club Brugge.

Americanii vor fi prezenți la meciurile cu CFR și FCSB

Derby-urile cu CFR și FCSB sunt importante pentru suporteri și pentru clasamentul din Superligă, însă ar putea conta și din alt punct de vedere pentru FC Universitatea Cluj.

La unul dintre cele două meciuri de campionat, în tribunele de pe Cluj Arena și-au anunțat prezența reprezentanți ai fondului de investiții din SUA.
O investiție importantă venită din SUA ar putea transforma clubul clujean într-o adevărată forță a campionatului intern, dar și, pe termen mediu și lung, într-o echipă cu rezultate în plan european.„U" Cluj în atenția unor investitori americani. Vor fi prezenți la meciurile cu CFR și FCSB 1

error: Content is protected !!