Dan Petrescu, nervos după meciul cu UTA: „Au stat 10 minute pe jos în final! Preferam să jucăm prost și să câștigăm”

Updated on octombrie 11, 2022 CFR Cluj ar fi meritat să plece cu toate punctele de la Arad, consideră Dan Petrescu. Antrenorul campioanei i-a acuzat pe fotbaliștii celor de la UTA că au tras de timp în finalul meciului.

„N-ai cum să fii mulțumit când conduci cu 1-0 și dai două bare. Am avut ocazii mari de tot, nu se compară ocaziile noastre cu șansele lor. Ocaziile mari au fost ale noastre, am condus cu 1-0…

Dan Petrescu, nervos după meciul cu UTA: „Au stat 10 minute pe jos în final! Preferam să jucăm prost și să câștigăm” 1

Când am avut om în plus, adversarii noștri au stat o dată cinci minute pe jos, apoi au mai stat încă cinci minute pe jos. Și au fost doar cinci minute de prelungiri. Meritam victoria.

Am jucat mult mai bine decât am făcut-o acum un an aici. Atunci am câștigat, acum am făcut egal. Preferam să jucăm prost și să câștigăm”, a spus Petrescu, citat de gsp.ro.

În ziua meciului, Ilie Florian, cunoscut sub pseudonimul ”Pisică”, considerat cel mai bun prieten al antrenorului de la CFR Cluj, Dan Petrescu (54 de ani), s-a stins din viață, iar ”Bursucul” a fost extrem de afectat la flash-interviu.

„Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine, nu vreau să mai zic nimic. Mâine vreau să-mi văd prietenul care a plecat în altă lume și apoi să mă concentrez dacă pot pentru meciul cu Slavia”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Campioana a deschis scorul prin Boateng la finalul primei jumătăți de oră de joc, iar arădenii au restabilit egalitatea în urma unui corner, după autogolul lui Kolinger, în repriza a doua. CFR a evoluat în superioritate numerică în ultimul sfert de oră, Isac fiind eliminat, însă elevii lui Dan Petrescu nu au reușit să mai găsească drumul spre poartă, iar partida s-a încheiat la egalitate.

În urma acestei remize, CFR Cluj a urcat pe ultima poziție a podiumului, cu 22 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt. De partea cealaltă, UTA ocupă locul 9, cu 16 puncte.

error: Content is protected !!