Dan Petrescu, în lacrimi după meciul cu UTA. A murit cel mai bun prieten al antrenorului

Updated on octombrie 11, 2022 Ilie Florian, cunoscut sub pseudonimul ”Pisică”, considerat cel mai bun prieten al antrenorului de la CFR Cluj, Dan Petrescu (54 de ani), s-a stins din viață ieri.

„Bursucul” a fost extrem de afectat la interviul de după meciul cu UTA.

Dan Petrescu, în lacrimi după meciul cu UTA. A murit cel mai bun prieten al antrenorului 1

„Jucătorii au încercat să dea totul pentru prietenul meu, vreau să-i felicit, am făcut unul dintre cele mai bune meciuri. Ne-am apărat foarte bine până la faza aia. Cred că dacă Kolinger nu băga mingea în poartă, Camora putea să o scoată. Dar nu am ce să le reproşez. Astăzi e o zi foarte tristă pentru mine, nu vreau să mai zic nimic. Mâine vreau să-mi văd prietenul care a plecat în altă lume şi apoi să mă concentrez dacă pot pentru meciul cu Slavia”, a declarat Dan Petrescu, citat de digisport.ro.

Ilie Florian sau “Pisică”, cum era alintat, a murit luni, 10 octombrie, din cauza unei boli necruțătoare.

„Astăzi, în ziua meciului cu UTA, am primit o veste tristă pentru întreaga familie CFR-istă. Ilie Florian sau “Pisică”, așa cum îl numeau toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, a trecut la cele veșnice! Un prieten drag pentru toți cei din clubul nostru, în special al antrenorului Dan Petrescu, “Pisică” ne-a fost mereu alături și reușea să ne aducă zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente.

Dumnezeu să te odihnească în pace, “Pisică”! Nu te vom uita niciodată!”, au transmis cei de la CFR Cluj.

După victoria de la Praga, 1-0 cu Slavia, în grupele Conference League, CFR Cluj a înregistrat o remiză în compania celor de la UTA Arad, 1-1, în runda a 13-a din Liga 1.

Campioana a deschis scorul prin Boateng la finalul primei jumătăți de oră de joc, iar arădenii au restabilit egalitatea în urma unui corner, după autogolul lui Kolinger, în repriza a doua. CFR a evoluat în superioritate numerică în ultimul sfert de oră, Isac fiind eliminat, însă elevii lui Dan Petrescu nu au reușit să mai găsească drumul spre poartă, iar partida s-a încheiat la egalitate.

În urma acestei remize, CFR Cluj a urcat pe ultima poziție a podiumului, cu 22 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt. De partea cealaltă, UTA ocupă locul 9, cu 16 puncte.

error: Content is protected !!